Satama / Leirintäalue

Sataman palvelut ja leirintäalue aukeavat 6.5.2022 rajoitetuin palveluin. Sähkö ja vesi saadaan sään salliessa. Lisätietoja numerosta 050 5560440.

Sauna on käytettävissä toukokuussa:

rantasaunat pe ja la klo16.30-19.00.

 
HUONEISTOT OVAT VUOKRATTAVISSA YMPÄRI VUODEN!

Satamaan on valmistunut uudet saunatilat kesäksi 2021, joista avautuu hienot näkymät suoraan satamaan. Alueella on uusittu myös mm. lasten leikkipaikkoja ja asennettu uusia leikkivälineitä. Alueen vastaanotossa on myös anniskeluoikeudet ja pieni kahvikioski.

Lootholmassa käytössäsi on vierasvenesatama, rantasaunoja sekä karavaanareille sopiva leirintäalue.

Satama

Lootholman satama sijaitsee suojaisassa poukamassa Kustavin saaristossa. Laiturikiinnitystä on runsaasti. Laitureissa on poijukiinnitys ja väylän syvyys on 2,2 m.

Koordinaatit N 60°32,0‘ E 21°22,2’

Veneiden polttoainejakelu toimii 24 h. Automaattiasemassa 98E ja diesel. Satamassa on myös septitankin ja pilssivesien tyhjennys.

Satamamaksu on 25,00 € ja se sisältää 1.6 – 31.8:

Kesäkauden ulkopuolella palveluita on rajoitettu.

Leirintäalue

Alue tarjoaa mahdollisuuden matkavaunu- tai leirintäaluepaikan vuokraukseen sekä paikan telttaa varten. Huom! Näitä paikkoja ei voi varata varauslinkin kautta.

Paikkavuokrat sisältävät 1.6 – 31.8:


Kesäkauden ulkopuolella palveluita on rajoitettu

Autoilevien leirinnän ikäraja on 22 v. Telttailijoiden autojen parkkipaikka on tapahtumahallin pihalla juhannuksena ja täysinä sesonkiviikonloppuina.

Kustavin Lootholman hinnasto