Ravintola Helena

Ravintolan keittiössä valmistuvat laadukkaista, paikallisista raaka-aineista valmistetut ruoka-annokset.

Ravintola on avoinna toukokuussa 20.-22.5. sekä 26.-29.5. Kesän aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin. Huom! Toukokuussa käytössä rajoitettu ruokalista. Kesän lista ilmoitetaan myöhemmin.

Alkupalat

Pääruoat

Lapsille

Jälkiruoat

L = Laktoositon

G = Gluteeniton

M = Maidoton

lisätietoja allergeeneistä henkilökunnalta.

Asiakaspaikkoja on yhteensä 250. Ravintola on vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Kokoukset on pidettävissä 10–100 henkilön ryhmissä.

Ravintolan keittiössä valmistuvat laadukkaista, paikallisista raaka-aineista valmistetut ruoka-annokset. Kokkimme käyttävät lähivesiltä pyydettyä kalaa, paikallisten viljelysten vihanneksia ja tuoreita yrttejä. Kastikkeet valmistetaan ja leivät leivotaan perinteiseen tapaan alusta asti itse. Ravintolan viinilista on kattava ja ravintolasta saa myös monia kesäjuomia. Lisäksi päivän mittaan valmistuvat herkulliset, itse leivotut kahvileivät.

 

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa. Ravintolassa A-oikeudet.
Lootholman ja Kustavin Oiva-raportit löytyvät täältä: