Tervetuloa Lootholmaan!

VIELÄ TAPAHTUU PALJON KUSTAVISSA!

Tanssia, Sikajuhla ja Muinaistulet
KUSTAVIN LOOTHOLMASSA

la 23.8 klo 20 -24 tanssit Tanssiorkesteri ATLAS & Timo Rautala

la 30.8 Muinaistulien juhla. Tanssiorkesteri Juhani Virta klo 20 – 24,
Kokonainen palvattu sika ja leikkaaja paikalla klo 20 - 23

Tuore leikattu Sika ja salaattipöytä 19.90 € / hlö
Sikaa riittää 150 ensimmäiselle.
Ennakkovarauksen Sikaan voi tehdä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0505560440

2014 uutuutena on mm. laajennettu hiekkaranta sataman vieressä, lampaat ja juhannukseski valmistuva uusi ravintolan käyntilaituri.

Saaristolaiskylän lomahuoneistojen myynti on käynnissä. Lomahuoneistojen myynnistä lisätietoja voi kysellä numerosta 0505741339.

 

 

 

 

 

Polttoainetta saa asemaltamme ympäri vuoden. Tervetuloa, kun merellä pääsee kulkemaan.

Kysy myös kokouspakettejamme tai muita elämyksiä. Touko- ja syyskuussa kokoustilana toimii koko ravintola Lootholman Helena. Kokouspakettimme koostuvat usein seuraavista osista: Ruoka, majoitus jurtassa, kiipeilyä Kustavin kallioilla, tutustuminen Kustavin muinaisiin pirtureitteihin veneellä, kalastusta, musiikkia, koko 200 henkilön ravintola kokoustilana ja kaksi saunaa.

Veneiden polttoainejakelu toimii 24 h. Automaattiasemassa 98E ja Diesel. Satamassa myös septitankin ja pilssivesien tyhjennys.

Lootholmaan valmistui kesäksi 2011 tapahtumahalli, jossa voi järjestää jopa 500 henkilön tilaisuuksia. Hallissa on A - oikeudet. Alueella on myös Frisbeegolf rata ja rantalentopallokenttä.

Lootholmassa käytössäsi on vierasvenesatama, rantasaunoja sekä myös karavaanareille sopiva leirintäalue. Alueen ravintola on remontoitu ja palvelee asiakkaita uudella ilmeellä. Vierasvenesatamassa on uudet suihku- ja saunatilat, sekä pyykkitupa astianpesukoneella.

Kuvia