Tervetuloa Lootholmaan!

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua. Maaliskuussa 2015 Lootholmaan valmistuu ensimmäinen saaristokylän paritalo. Majoitustilaa paritalossa on yhteensä 20 hengelle ja ennakkovarauksia voi kysellä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteesta.

ILMAINEN JOULUKUUSI KUSTAVISTA

Tule kaatamaan Kustavin Lootholmasta joulukuusi SU 21.12 klo 11-15. Oma
saha mukaan. On isoja ja pieniä noin 40 kpl.

Samalla voi tutustua ensimmäisen saaristokylän paritalon valmistumiseen.

Kuninkaantie 193 Kustavi. www.lootholma.fi 0505560440

KUSTAVIN JOULUKYLÄ avoinna la-su 20-21.12 klo 10-16

Tehtaanmyymälät täynnä ihanuuksia. Joulukahvilasta mm. riisipuuroa ja
tuoreita munkkeja.

Iniöntie 411 Kustavi. www.kustavinsavipaja.fi www.paratiisipaja.fi

Veneiden polttoainejakelu on vielä avoinna, mutta satama on muuten suljettu.

Leirintäalue palvelee vielä toistaiseksi itsepalveluperiaatteella.

Saaristolaiskylän lomahuoneistojen myynti on käynnissä. Lomahuoneistojen myynnistä lisätietoja voi kysellä numerosta 0505741339.

 

 

 

 

 

Polttoainetta saa asemaltamme ympäri vuoden. Tervetuloa, kun merellä pääsee kulkemaan.

Kysy myös kokouspakettejamme tai muita elämyksiä. Touko- ja syyskuussa kokoustilana toimii koko ravintola Lootholman Helena. Kokouspakettimme koostuvat usein seuraavista osista: Ruoka, majoitus jurtassa, kiipeilyä Kustavin kallioilla, tutustuminen Kustavin muinaisiin pirtureitteihin veneellä, kalastusta, musiikkia, koko 200 henkilön ravintola kokoustilana ja kaksi saunaa.

Veneiden polttoainejakelu toimii 24 h. Automaattiasemassa 98E ja Diesel. Satamassa myös septitankin ja pilssivesien tyhjennys.

Lootholmaan valmistui kesäksi 2011 tapahtumahalli, jossa voi järjestää jopa 500 henkilön tilaisuuksia. Hallissa on A - oikeudet. Alueella on myös Frisbeegolf rata ja rantalentopallokenttä.

Lootholmassa käytössäsi on vierasvenesatama, rantasaunoja sekä myös karavaanareille sopiva leirintäalue. Alueen ravintola on remontoitu ja palvelee asiakkaita uudella ilmeellä. Vierasvenesatamassa on uudet suihku- ja saunatilat, sekä pyykkitupa astianpesukoneella.

Kuvia